DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NORDICWINTER


NORDICWINTER (foto interpreta)
#9943

Evillair (všechno)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Kanada
Saint Eustache, Quebec

VZNIK / STATUS

2006 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Threnody 2007: Threnody 10/10
Requiem 2020: Requiem 10/10
Desolation 2020: Desolation 9/10
Sorrow 2021: Sorrow -
Le dernier adieu 2021: Le dernier adieu -
Beneath the Fleeting Light 2022: Beneath the Fleeting Light -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NORDICWINTER | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


+3 BROADSWORD
Black Metal
IESCHURE
Black Metal
DARK MANTHRA
Black Metal

Fanoušci


Eicherik
3853 bodů

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist