PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SHADOW HOST


SHADOW HOST (foto interpreta)
#9930

Alexej Markov (zpěv)
Alexej Arzamazov
(kytara)
Jurij Naletov
(kytara)
Evgenyj Nesterov
(basa)
Efim Burak
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Rusko
Moskva

VZNIK / STATUS

1993 / aktivní



Diskografie


Twilight Legend 1997: Twilight Legend 6/10
Neverland 2002: Neverland 9/10
Curse of the Angeleye 2005: Curse of the Angeleye 8/10
Bringer of Revenge 2011: Bringer of Revenge 8/10
Apocalyptic Symphony 2013: Apocalyptic Symphony 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SHADOW HOST | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


METALIUM
Power Metal
SOTURY
Power Metal
HITTMAN
Power Metal

Fanoušci


Storming Angel
4000 bodů

Poslední hodnocení


NOCTEM
The Black Consecration
2019

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist