PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

FOREST


FOREST (foto interpreta)
#9809

Kaldrad
Njard
Svyagir


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Rusko
Novomoskovsk, Tula

VZNIK / STATUS

1994 / pozastaveno





Diskografie


Forest 1996: Forest 8/10
Zarevom nad prachom 1997: Zarevom nad prachom -
Obrekaja Nadeždu na večnosť 1998: Obrekaja Nadeždu na večnosť -
Pesňju v žatve gorja 1999: Pesňju v žatve gorja -
V plameni slavy 2005: V plameni slavy -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | FOREST | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MORTHOND
Black Metal
WRITTEN IN TORMENT
Black Metal
BLUE HUMMINGBIRD ON THE LEFT
Black Metal

Poslední hodnocení


MALEVOLENT CREATION
Retribution
1992

obal



H5N1 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist