DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BOLT THROWER


BOLT THROWER (foto interpreta)
#98

Karl Willetts (zpěv)
Barry Thompson
(kytara)
Gavin Ward
(kytara)
Jo-Anne Bench
(basa)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Coventry

VZNIK / STATUS

1986 / rozpad



Diskografie


The Peel Sessions [EP] 1988: The Peel Sessions [EP] 10/10
In Battle There Is No Law 1988: In Battle There Is No Law 8/10
Realm Of Chaos 1989: Realm Of Chaos 9/10
Cenotaph [EP] 1991: Cenotaph [EP] 9/10
War Master 1991: War Master 9/10
The IVth Crusade 1992: The IVth Crusade 9/10
Spearhead [EP] 1992: Spearhead [EP] 9/10
...For Victory 1994: ...For Victory 9/10
Who Dares Wins [kompilace] 1998: Who Dares Wins [kompilace] 9/10
Mercenary 1998: Mercenary 9/10
Honour Valour Pride 2001: Honour Valour Pride 9/10
Those Once Loyal 2005: Those Once Loyal 9/10
Live War [live] 2010: Live War [live] 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BOLT THROWER | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


RELLIK
Death Metal
DEPRESY
Death Metal
EXTREME VIOLENCE
Death Metal

Fanoušci


steblohaf
6981 bodů
kerry
822 bodů
miilasvjeraak
1505 bodů
Thrashator
14500 bodů
Rysko
83 bodů

ZOBRAZIT (28)

Poslední hodnocení


MASSACRE
Promise
1996

obal



ROSCHAL 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist