DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DODSFALL


DODSFALL (foto interpreta)
#9780

Ishtar (kytara, zpěv, basa)
Telal
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

mezinárodní
Bergen, Norway

VZNIK / STATUS

2009 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Den svarte skogen 2011: Den svarte skogen 9/10
Inn i morkets kongedomme 2012: Inn i morkets kongedomme 9/10
Kronet i svart eld [EP] 2013: Kronet i svart eld [EP] 8/10
Djevelens Evangelie 2013: Djevelens Evangelie 9/10
Kaosmakt 2015: Kaosmakt 8/10
Helvetets griftegård [kompilace] 2016: Helvetets griftegård [kompilace] -
Døden Skal Ikke Vente 2019: Døden Skal Ikke Vente 9/10
Svartnatt, Live in Oslo [live] 2020: Svartnatt, Live in Oslo [live] -
När Mörkret Är På Väg 2022: När Mörkret Är På Väg -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DODSFALL | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DEPENDENTIUM
Black Metal
PATRIA
Black Metal
THYRATHEN
Black Metal

Fanoušci


Eicherik
3853 bodů
Luciper666
10 bodů

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist