PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LOCOMOTIVE


LOCOMOTIVE (foto interpreta)
#978

René „Rena“ Paveza (zpěv, basa)
Vilibald „Willi“ Vrážek
(kytara, zpěv)
Robert „Stropy“ Stropek
(kytara)
Josef „Jouza“ Záškoda
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Metal / Hardcore

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Český Krumlov

VZNIK / STATUS

1995 / aktivní



Diskografie


Locomotive 1997: Locomotive 8/10
Nejsme nic 2000: Nejsme nic 9/10
Ornament z pijavic 2003: Ornament z pijavic 8/10
Malleus Carnalis 2008: Malleus Carnalis 9/10
Digitální teror 2016: Digitální teror 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LOCOMOTIVE | Metal / Hardcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LEFT FOR WOLVES
Metal / Hardcore
AKANI
Metal / Hardcore
OUR HATE
Metal / Hardcore

Fanoušci


Fisa
165 bodů
Pupajz
1173 bodů
Ali.L
163 bodů
Jonna
9 bodů

Poslední hodnocení


BLACK VOID
Antithesis
2022

obal



steblohaf 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist