PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ABSU


ABSU (foto interpreta)
#976

Russley Randell Givens (zpěv, bicí)
Vis Crom
(kytara)
Ezezu
(basa, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash / Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Plano

VZNIK / STATUS

1990 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.absu.us
myspace.com




Diskografie


Barathrum V.I.T.R.I.O.L. 1993: Barathrum V.I.T.R.I.O.L. 8/10
The Sun Of Tiphareth 1995: The Sun Of Tiphareth 8/10
The Third Storm Of Cythraul 1997: The Third Storm Of Cythraul 9/10
Tara 2001: Tara 9/10
Absu 2009: Absu 9/10
Abzu 2011: Abzu 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ABSU | Thrash / Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SABBAT
Thrash / Black Metal
ZLO
Thrash / Black Metal
SCHIZO
Thrash / Black Metal

Fanoušci


lawless
169 bodů
prepil
8901 bodů
Rock´N´Roll Hell
183950 bodů
Immortal SEP
61985 bodů

Poslední hodnocení


VADER
Revelations
2002

obal



ROSCHAL 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist