PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ABSU


ABSU (foto interpreta)
#976

Proscriptor McGovern (zpěv, bicí)
Ezezu
(basa, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash / Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Plano, Texas

VZNIK / STATUS

1990 / pozastaveno



Diskografie


Barathrum V.I.T.R.I.O.L. 1993: Barathrum V.I.T.R.I.O.L. 8/10
The Sun Of Tiphareth 1995: The Sun Of Tiphareth 8/10
The Third Storm Of Cythraul 1997: The Third Storm Of Cythraul 9/10
Tara 2001: Tara 9/10
Absu 2009: Absu 9/10
Abzu 2011: Abzu 8/10
Return to... Return of the Ancients [kompilace] 2020: Return to... Return of the Ancients [kompilace] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ABSU | Thrash / Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NECRONOMICON BEAST
Thrash / Black Metal
HELLION
Thrash / Black Metal
3RD ATTEMPT, THE
Thrash / Black Metal

Fanoušci


lawless
169 bodů
Immortal SEP
62240 bodů
Rock´N´Roll Hell
200980 bodů
prepil
8901 bodů

Poslední hodnocení


MORTE LUNE
Temple of Flesh [EP]
2020

obal



Eicherik 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist