PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ASTROFAES


ASTROFAES (foto interpreta)
#9718

Thurios (kytara, zpěv)
Amorth
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Ukrajina
Charkov

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní



Diskografie


Dying Emotions Domain 1998: Dying Emotions Domain -
The Eyes of the Beast 2000: The Eyes of the Beast 8/10
Ancestors´ Shadows 2002: Ancestors´ Shadows 8/10
Heritage 2002: Heritage 8/10
...Those Whose Past is Immortal 2005: ...Those Whose Past is Immortal 9/10
Idea. Form. Essence... 2007: Idea. Form. Essence... -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ASTROFAES | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


RINGNEVOND
Black Metal
HATS BARN
Black Metal
KHEPHRA
Black Metal

Poslední hodnocení


CRUENTUS
Fake
2019

obal



Rock´N´Roll Hell 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist