PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ABHOR


ABHOR (foto interpreta)
#9700

Ulfhedhnir (zpěv)
Domine Saevum Graven
(kytara, basa, zpěv)
Kvasir
(basa, kytara)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Padua, Veneto

VZNIK / STATUS

1995 / aktivní



Diskografie


I.gne N.atura R.enovatur I.ntegra 2000: I.gne N.atura R.enovatur I.ntegra -
Vocat Spiritum Morti 2004: Vocat Spiritum Morti -
Vehementia 2005: Vehementia -
In Nostrum Maleficium 2007: In Nostrum Maleficium -
Ab Luna Lucenti, Ab Noctua Protecti 2011: Ab Luna Lucenti, Ab Noctua Protecti 8/10
Ritualia Stramonium 2015: Ritualia Stramonium -
Occulta religiO 2018: Occulta religiO -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ABHOR | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


AMYSTERY
Black Metal
EVOHÉ
Black Metal
HANDFUL OF HATE
Black Metal

Poslední hodnocení


TUNGSTEN
We Will Rise
2019

obal



fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist