PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

A BUDE HŮŘ


A BUDE HŮŘ (foto interpreta)
#9640

Kapr (zpěv)
Vopička
(kytara)
Véča
(kytara)
Dubisko
(basa)
DeeDee
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Punk Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

aktivní



Diskografie


Kopry 1999: Kopry 5/10
Máme fšechno f prdeli 2000: Máme fšechno f prdeli -
Basket 2001: Basket 6/10
Vovar mezi uschima 2003: Vovar mezi uschima 7/10
Velitel je žena 2006: Velitel je žena 7/10
Kdo chce zapalovat, musí sám hořet 2009: Kdo chce zapalovat, musí sám hořet 7/10
Instantní bojovník 2015: Instantní bojovník -
Strana B 2017: Strana B -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | A BUDE HŮŘ | Punk Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LOOSERS
Punk Rock
U.K. SUBS
Punk Rock
BILLY IDOL
Punk Rock

Fanoušci


Punky
2 bodů
Snoopy2006
111 bodů

Poslední hodnocení


AMON AMARTH
Berserker
2019

obal



ROSCHAL 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist