PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

FISC


FISC (foto interpreta)
#9568

Pierre Bechet (zpěv, basa)
Jean-Michel Mauffray
(kytara)
Alain Aimé
(kytara)
Dominique Henry
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Metz, Lorraine

VZNIK / STATUS

1981 / rozpad





Diskografie


Tracker 1984: Tracker 8/10
Break Out 1985: Break Out 8/10
Too Hot For Love 1987: Too Hot For Love 8/10
Waiting For You [EP] 1987: Waiting For You [EP] -
Handle With Care 1988: Handle With Care 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | FISC | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ROGUE MALE
Heavy Metal
WARRIÖR
Heavy Metal
DEVIL CHILDE
Heavy Metal

Fanoušci


ghoul
2364 bodů

Poslední hodnocení


MACABRE
Carnival of Killers
2020

obal



quatchud 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist