PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LYCANTHROPY


LYCANTHROPY (foto interpreta)
#9556

Alex Furious (zpěv)
Gunner
(kytara, basa, klávesy)
Oleg
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Rusko


VZNIK / STATUS

2007 / aktivní



Diskografie


Black Christmas 2008: Black Christmas -
The Right Hand of Darkness 2009: The Right Hand of Darkness -
Cerberus Werewolves II 2010: Cerberus Werewolves II 7/10
Instinct for Vengeance 2011: Instinct for Vengeance -
Epitaphium 2012: Epitaphium -
Hannibal Ante Portas 2013: Hannibal Ante Portas -
Totenkränze 2013: Totenkränze -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LYCANTHROPY | Black / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


AMORTEZ
Black / Death Metal
SCHAMMASCH
Black / Death Metal
STORMVOLD
Black / Death Metal

Poslední hodnocení


DÄMMERFARBEN
Im Abendrot
2011

obal



Caligari 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist