PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MALASHNIKOW


MALASHNIKOW (foto interpreta)
#9480

Vojtěch Malach (zpěv, kytara)
Milan Kejda
(kytara)
Márty Mokrý
(basa)
Lars Jensen
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Alternative Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Třebíč

VZNIK / STATUS

aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandzone.cz
facebook.com



Diskografie


Rock´n´roll - Alkohol 2003: Rock´n´roll - Alkohol -
Malashnikow 2008: Malashnikow -
Malashnikow 2010 2011: Malashnikow 2010 -
Prostorová síla 2013: Prostorová síla -
Křídla 2015: Křídla -
Severní píseň 2020: Severní píseň -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MALASHNIKOW | Alternative Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FLUXIOUS
Alternative Rock
FRED & THE LIVING DEADS
Alternative Rock
AKLINE
Alternative Rock

Poslední hodnocení


MYSTIFIER
Protogoni Mavri Magiki Dynasteia
2019

obal



Black Metal 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist