PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

3 DOORS DOWN


3 DOORS DOWN (foto interpreta)
#947

Brad Arnold (zpěv)
Chet Roberts
(kytara, zpěv)
Chris Henderson
(kytara)
Justin Biltonen
(basa)
Greg Upchurch
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Alternative Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Escatawpa

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní



Diskografie


The Better Life 2000: The Better Life 7/10
Away From The Sun 2002: Away From The Sun 8/10
Seventeen Days 2005: Seventeen Days 7/10
3 Doors Down 2008: 3 Doors Down 9/10
Time of My Life 2011: Time of My Life -
Us and the Night 2016: Us and the Night 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | 3 DOORS DOWN | Alternative Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LOVE AMONGST RUIN
Alternative Rock
FRED & THE LIVING DEADS
Alternative Rock
MELISSA AUF DER MAUR
Alternative Rock

Fanoušci


starman
6420 bodů
Pete76
518 bodů
Dizzy
501 bodů

Poslední hodnocení


NARNIA
From Darkness to Light
2019

obal



Fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist