PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

3 DOORS DOWN


3 DOORS DOWN (foto interpreta)
#947

Brad Arnold (zpěv)
Chet Roberts
(kytara, zpěv)
Chris Henderson
(kytara)
Justin Biltonen
(basa)
Greg Upchurch
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Alternative Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Escatawpa

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní



Diskografie


The Better Life 2000: The Better Life 7/10
Away From The Sun 2002: Away From The Sun 8/10
Seventeen Days 2005: Seventeen Days 7/10
3 Doors Down 2008: 3 Doors Down 9/10
Time of My Life 2011: Time of My Life -
Us and the Night 2016: Us and the Night 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | 3 DOORS DOWN | Alternative Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ALANIS MORISSETTE
Alternative Rock
BEFORE THE ZERO DAY
Alternative Rock
PORT NOIR
Alternative Rock

Fanoušci


starman
6420 bodů
Pete76
518 bodů

Poslední hodnocení


ANAAL NATHRAKH
Hell Is Empty, And All The Devils Are Here
2007

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist