PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

24-7 SPYZ


24-7 SPYZ (foto interpreta)
#946

Jimi Hazel (zpěv, kytara)
Rick Skatore
(basa)
Tobias Ralph
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Alternative Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
New York

VZNIK / STATUS

1986 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.24-7spyz.com




Diskografie


Harder Than You 1989: Harder Than You -
Gumbo Millennium 1990: Gumbo Millennium -
Strength In Numbers 1992: Strength In Numbers -
Temporarily Disconnected 1995: Temporarily Disconnected -
Heavy Metal Soul By The Pound 1996: Heavy Metal Soul By The Pound -
Face The Day 2006: Face The Day -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | 24-7 SPYZ | Alternative Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


AMPLIFIER
Alternative Rock
BLAŽENKA
Alternative Rock
RASMUS, THE
Alternative Rock

Poslední hodnocení


DAWNING ECLIPSE
Pictures of Dysphoria
2019

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist