PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THE ABSENCE


ABSENCE, THE (foto interpreta)
#938

Jamie Steward (zpěv)
Joey Concepcion
(kytara)
Taylor Nordberg
(kytara)
Michael Leon
(basa)
Jeramie Kling
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Tampa, Florida

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní



Diskografie


The Absence [EP] 2004: The Absence [EP] -
From Your Grave 2005: From Your Grave 9/10
Riders Of The Plague 2007: Riders Of The Plague 8/10
Enemy Unbound 2010: Enemy Unbound 8/10
A Gift For The Obsessed 2018: A Gift For The Obsessed 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ABSENCE, THE | Melodic Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DESECRATE
Melodic Death Metal
SYNESTESIA
Melodic Death Metal
BLEEDING SKIES, THE
Melodic Death Metal

Fanoušci


Immortal SEP
61987 bodů

Poslední hodnocení


FIRESPAWN
Abominate
2019

obal



Fear13 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist