DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AGGRESSION


AGGRESSION (foto interpreta)
#9310

Denis ´Sasquatch´ Barthe (zpěv, kytara)
Dave Watson
(kytara)
Kyle Hagen
(basa)
Ryan Murray Idris
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Kanada
Montreal, Quebec

VZNIK / STATUS

1984 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


The Full Treatment 1987: The Full Treatment 8/10
Forgotten Skeleton 2004: Forgotten Skeleton 7/10
Fractured Psyche Demons [kompilace] 2015: Fractured Psyche Demons [kompilace] -
Fragmented Spirit Devils 2016: Fragmented Spirit Devils 8/10
Feels like Punk, Sounds like Thrash 2018: Feels like Punk, Sounds like Thrash -
Field of Nightmares [EP] 2021: Field of Nightmares [EP] -
From Hell with Hate 2022: From Hell with Hate -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AGGRESSION | Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


KREATOR
Thrash Metal
EXPIRED
Thrash Metal
AKANT
Thrash Metal

Fanoušci


zakuji
1409 bodů
Pupajz
1173 bodů

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist