PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ARABS IN ASPIC 2


ARABS IN ASPIC 2 (foto interpreta)
#9297

Jostein Smeby (kytara, zpěv)
Stig Jorgensen
(varhany, zpěv)
Erik Paulsen
(basa, zpěv)
Eskil Nyhus
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Norsko
Trondheim

VZNIK / STATUS

aktivní



Diskografie


Progeria [EP] 2003: Progeria [EP] -
Far Out In Aradabia 2004: Far Out In Aradabia 8/10
Strange Frame of Mind 2010: Strange Frame of Mind 9/10
Pictures In A Dream 2013: Pictures In A Dream 10/10
Victim Of Your Father´s Agony 2015: Victim Of Your Father´s Agony -
Syndenes Magi 2017: Syndenes Magi -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ARABS IN ASPIC 2 | Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


KAZACHSTÁN
Progressive Rock
3
Progressive Rock
SATURN
Progressive Rock

Fanoušci


Crippled Reverend
6049 bodů

Poslední hodnocení


BLEED FROM WITHIN
Fracture
2020

obal



asesino 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist