DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HUMAN FORTRESS


HUMAN FORTRESS (foto interpreta)
#9058

Gus Monsanto (zpěv)
Torsten Wolf
(kytara)
Volker Trost
(kytara)
Dirk Liehm
(klávesy)
André Hort
(basa)
Apostolos ´Laki´ Zaios
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Epic Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Hannover

VZNIK / STATUS

1997 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Lord of Earth and Heavens Heir 2001: Lord of Earth and Heavens Heir 8/10
Defenders of the Crown 2003: Defenders of the Crown 8/10
Eternal Empire 2008: Eternal Empire 8/10
Raided Land 2013: Raided Land 8/10
Thieves of the Night 2016: Thieves of the Night 8/10
Reign Of Gold 2019: Reign Of Gold -
Epic Tales & Untold Stories [kompilace] 2021: Epic Tales & Untold Stories [kompilace] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HUMAN FORTRESS | Epic Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HELANGAR
Epic Power Metal
LORD SYMPHONY
Epic Power Metal
WAR DANCE
Epic Power Metal

Fanoušci


Storming Angel
4004 bodů
Fidarka
5434 bodů

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist