PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BLACK HAWK


BLACK HAWK (foto interpreta)
#8974

Udo Bethke (zpěv)
Wolfgang Tewes
(kytara)
Thorsten ´Thor´ Bettge
(kytara)
Michael ´Zottel´ Wiekenberg
(basa)
Matthias Messfeldt
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Mölln

VZNIK / STATUS

1981 / aktivní



Diskografie


First Attack [EP] 1989: First Attack [EP] -
Twentyfive 2005: Twentyfive -
Dragonride 2007: Dragonride -
The Invasion 2008: The Invasion -
Straight to Hell 2010: Straight to Hell -
A Mighty Metal Axe 2013: A Mighty Metal Axe -
The End of the World 2017: The End of the World 6/10
Destination Hell 2020: Destination Hell -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BLACK HAWK | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DRÝSILL
Heavy Metal
SEXGEPARD
Heavy Metal
HEADLESS CROWN
Heavy Metal

Poslední hodnocení


INXS
X
1990

obal



desperite 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist