PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

A SKYLIT DRIVE


A SKYLIT DRIVE (foto interpreta)
#8944

Michael ´Jag´ Jagmin (zpěv)
Nick Miller
(kytara)
Brian White
(basa, zpěv)
Kyle Simmons
(basa, klávesy)
Cory La Quay
(bicí, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hardcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Lodi, California

VZNIK / STATUS

2005 / aktivní



Diskografie


She Watched the Sky [EP] 2007: She Watched the Sky [EP] -
Wires and the Concept of Breathing 2008: Wires and the Concept of Breathing -
Adelphia 2009: Adelphia -
Identity on Fire 2011: Identity on Fire -
Rise 2013: Rise 9/10
Rise - Ascension 2015: Rise - Ascension -
ASD 2015: ASD 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | A SKYLIT DRIVE | Hardcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BORON
Hardcore
BROKEN TEETH
Hardcore
ABHORRENCE
Hardcore

Fanoušci


starman
6420 bodů

Poslední hodnocení


FIRESPAWN
Abominate
2019

obal



Fear13 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist