PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MAD MAX


MAD MAX (foto interpreta)
#8800

Michael Voss (zpěv, kytara)
JĂĽrgen Breforth
(kytara)
Thomas ´Hutch´ Bauer
(basa)
Axel Kruse
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal / Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Münster

VZNIK / STATUS

1981 / aktivní



Diskografie


Heavy Metal 1982: Heavy Metal 7/10
Rollin´ Thunder 1984: Rollin´ Thunder 9/10
Stormchild 1985: Stormchild 9/10
Night of Passion 1987: Night of Passion 7/10
Never Say Never 1999: Never Say Never -
Night of White Rock 2006: Night of White Rock -
White Sands 2007: White Sands -
Here We Are 2008: Here We Are -
Welcome America 2010: Welcome America -
Another Night of Passion 2012: Another Night of Passion -
Interceptor 2013: Interceptor -
Thunder, Storm And Passion [kompilace] 2015: Thunder, Storm And Passion [kompilace] 7/10
35 2018: 35 -
Stormchild Rising 2020: Stormchild Rising -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MAD MAX | Heavy Metal / Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


VANDERBUYST
Heavy Metal / Hard Rock
DARKSTARR
Heavy Metal / Hard Rock
HELLSMOKE
Heavy Metal / Hard Rock

Fanoušci


ghoul
2364 bodů
Pupajz
1170 bodů

Poslední hodnocení


MACABRE
Carnival of Killers
2020

obal



quatchud 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist