PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KALAPÁCS


KALAPÁCS (foto interpreta)
#8637

József Kalapács (zpěv)
László Weisz
(kytara)
Lajos Sárközi
(kytara)
István Beloberk
(basa)
Zsolt Beloberk
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Speed Metal

ZEMĚ PŮVODU

Maďarsko
Budapešť

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.kalapacs.net




Diskografie


Kalapács 1996: Kalapács -
Az elsö merénylet 2000: Az elsö merénylet -
Ösztön 2002: Ösztön -
Totem 2003: Totem -
Keresztes háború 2005: Keresztes háború -
Életreítélt 2006: Életreítélt -
Mítosz 2008: Mítosz -
Apokalipszis 2009: Apokalipszis -
Poklok és Mennyek között 2012: Poklok és Mennyek között -
Enigma 2015: Enigma -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KALAPÁCS | Heavy / Speed Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


STÖRMTROOPER
Heavy / Speed Metal
SPEEDBREAKER
Heavy / Speed Metal
MESSENGER
Heavy / Speed Metal

Poslední hodnocení


MALEVOLENT CREATION
Retribution
1992

obal



H5N1 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist