PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LEFUTRAY


LEFUTRAY (foto interpreta)
#8611

Juan Vejar (zpěv)
Cristian Olivares
(kytara)
Julio Yañez
(basa)
Yonattan Muñoz
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Groove / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Chile
Santiago

VZNIK / STATUS

2005 / aktivní



Diskografie


Frente Al Fin 2008: Frente Al Fin -
Last Breath 2011: Last Breath -
Unbalance [EP] 2014: Unbalance [EP] -
Oath 2015: Oath -
Human Delusions 2019: Human Delusions 0/10
Live At Theater Caupolicán [live] 2022: Live At Theater Caupolicán [live] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LEFUTRAY | Groove / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


4ARM
Groove / Thrash Metal
PRODUCT OF HATE
Groove / Thrash Metal
FURIOUS TRAUMA
Groove / Thrash Metal

Poslední hodnocení


RAZOR
Cycle of Contempt
2022

obal



Niki 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist