PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

PENTAGRAM


PENTAGRAM (foto interpreta)
#861

Bobby Liebling (zpěv)
Victor Griffin
(kytara, zpěv)
Greg Turley
(basa)
Pete ´Minnesota´ Campbell
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Washington

VZNIK / STATUS

1971 / aktivní



Diskografie


Relentless 1985: Relentless 9/10
Day Of Reckoning 1987: Day Of Reckoning 9/10
Be Forewarned 1994: Be Forewarned 9/10
Review Your Choices 1999: Review Your Choices 8/10
Sub-Basement 2001: Sub-Basement 8/10
Turn To Stone [kompilace] 2002: Turn To Stone [kompilace] 10/10
First Daze Here (The Vintage Collection) [kompilace] 2002: First Daze Here (The Vintage Collection) [kompilace] 10/10
Show´em How 2004: Show´em How 6/10
Last Rites 2011: Last Rites 6/10
Curious Volume 2015: Curious Volume 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | PENTAGRAM | Heavy / Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


EXORCISM
Heavy / Doom Metal
MERCY
Heavy / Doom Metal
CASTLE
Heavy / Doom Metal

Fanoušci


ghoul
2304 bodů
sekersson
10600 bodů
Pupajz
1137 bodů

Poslední hodnocení


DECADENCE
Undergrounder
2017

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist