PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ARKAN


ARKAN (foto interpreta)
#859

Sarah Layssac (zpěv)
Florent Jannier
(zpěv, kytara)
Mus El Kamal
(kytara)
Samir Remila
(basa)
Foued Moukid
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Paříž

VZNIK / STATUS

2005 / aktivní



Diskografie


Burning Flesh [EP] 2006: Burning Flesh [EP] -
Hilal 2008: Hilal 9/10
Salam 2011: Salam 6/10
Sofia 2014: Sofia 7/10
Kelem 2016: Kelem 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ARKAN | Melodic Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DIEVISION
Melodic Death Metal
DRAGON SAGA
Melodic Death Metal
AEONS OF ASHES
Melodic Death Metal

Poslední hodnocení


INVICTA
Halls Of Extinction
2019

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist