PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

IVORY TOWER


IVORY TOWER (foto interpreta)
#8539

Dirk Meyer (zpěv)
Sven Böge
(kytara)
Björn Bombach
(basa)
Frank Fasold
(klávesy)
Thorsten Thrunke
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power / Progressive Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Kiel, Schleswig-Holstein

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní



Diskografie


Ivory Tower 1998: Ivory Tower -
Beyond the Stars 2000: Beyond the Stars -
It 2006: It -
Subjective Enemy 2008: Subjective Enemy -
IV 2011: IV -
Stronger 2019: Stronger 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | IVORY TOWER | Power / Progressive Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ALLOS
Power / Progressive Metal
SANTTU NIEMELÄ
Power / Progressive Metal
DARGORON
Power / Progressive Metal

Poslední hodnocení


DECADENCE
Undergrounder
2017

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist