PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BUTCHER BABIES


BUTCHER BABIES (foto interpreta)
#8367

Heidi Shepherd (zpěv)
Carla Harvey
(zpěv)
Henry Flury
(kytara)
Jason Klein
(basa)
Chase Brickenden
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Los Angeles, California

VZNIK / STATUS

2010 / aktivní



Diskografie


Butcher Babies [EP] 2011: Butcher Babies [EP] 7/10
Goliath 2013: Goliath 8/10
Uncovered [EP] 2014: Uncovered [EP] 7/10
Take It Like A Man 2015: Take It Like A Man 8/10
Lilith 2017: Lilith 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BUTCHER BABIES | Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


THRASH QUEEN
Thrash Metal
WARSTORM
Thrash Metal
WAR THRASHED
Thrash Metal

Fanoušci


Pajuška Nina
0 bodů

Poslední hodnocení


TRIVIUM
What the Dead Men Say
2020

obal



haypa 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist