DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DJEVEL


DJEVEL (foto interpreta)
#8289

Trond Ciekals (zpěv, kytara)
Kvitrim
(zpěv, basa)
Faust
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Norsko
Oslo

VZNIK / STATUS

2009 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Dodssanger 2011: Dodssanger 9/10
Besatt av Maane og Natt 2013: Besatt av Maane og Natt 9/10
Saa Raa og Kald 2015: Saa Raa og Kald 8/10
Norske ritualer 2016: Norske ritualer 9/10
Blant svarte graner 2018: Blant svarte graner 9/10
Vettehymner [EP] 2018: Vettehymner [EP] -
Ormer Til Armer, Maane Til Hode 2019: Ormer Til Armer, Maane Til Hode 9/10
Tanker som rir natten 2021: Tanker som rir natten 8/10
Naa skrider natten sort 2022: Naa skrider natten sort 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DJEVEL | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GRIFTEFÄRD
Black Metal
ARATHYR
Black Metal
AGMEN
Black Metal

Fanoušci


Eicherik
3851 bodů

Poslední hodnocení


ÆTERNIA
The Quest [EP]
2022

obal



Immortal SEP 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist