PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DIVOKEJ BILL


DIVOKEJ BILL (foto interpreta)
#8208

Štěpán Karbulka (zpěv, tamburína, megafon)
Václav Bláha
(kytara, zpěv)
Roman Procházka
(kytara, zpěv)
Jan Bártl
(banjo)
Adam Karlík
(housle)
Martin Pecka
(akordeon)
Miloš Jurač
(basa, zpěv)
Marek Žežulka
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Úvaly

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


Propustka do pekel 2000: Propustka do pekel 7/10
Svatá pravda 2001: Svatá pravda 6/10
Mezi nima 2003: Mezi nima 6/10
Lucerna [live] 2004: Lucerna [live] 6/10
Divokej Bill 2006: Divokej Bill 5/10
Rock for People [live] 2007: Rock for People [live] 6/10
Mlsná 2009: Mlsná 6/10
15 2013: 15 5/10
Tsunami 2017: Tsunami -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DIVOKEJ BILL | Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PREMIER
Rock
EX 05
Rock
NIEDERSCHLAG
Rock

Fanoušci


MICHAL
7 bodů

Poslední hodnocení


GRAV
Dit inget ljus kan nå [EP]
2011

obal



Eicherik 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist