PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

OWL


OWL (foto interpreta)
#8172

Christian Kolf (zpěv, kytara, basa, synt.)
Patrick Schroeder
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Doom Metal / Ambient

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Bonn

VZNIK / STATUS

2010 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Owl 2011: Owl -
You Are the Moon, I Am the Night 2013: You Are the Moon, I Am the Night -
Into the Absolute [EP] 2014: Into the Absolute [EP] -
The Last Walk [EP] 2014: The Last Walk [EP] -
Aeon Cult [EP] 2015: Aeon Cult [EP] -
Orion Fenix [EP] 2018: Orion Fenix [EP] -
Nights in Distortion 2018: Nights in Distortion 0/10
Crystal Delirium [EP] 2020: Crystal Delirium [EP] -
Grid Shimmer [kompilace] 2022: Grid Shimmer [kompilace] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | OWL | Death / Doom Metal / Ambient | Hard Music Base

Menu



Poslední hodnocení


KRILLOAN
Stories of Times Forgotten [EP]
2021

obal



Fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist