PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

RAVEN


RAVEN (foto interpreta)
#817

John Gallagher (zpěv, basa)
Mark Gallagher
(kytara)
Joe Hasselvander
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Newcastle

VZNIK / STATUS

1974 / aktivní



Diskografie


Rock Until You Drop 1981: Rock Until You Drop 7/10
Wiped Out 1982: Wiped Out 7/10
All For One 1983: All For One 7/10
Stay Hard 1985: Stay Hard 8/10
The Pack Is Back 1986: The Pack Is Back 8/10
Life´s A Bitch 1987: Life´s A Bitch 7/10
Nothing Exceeds Like Excess 1988: Nothing Exceeds Like Excess 7/10
Architect Of Fear 1991: Architect Of Fear 8/10
Glow 1994: Glow 7/10
Everything Louder 1997: Everything Louder 8/10
One For All 2000: One For All 8/10
Walk through Fire 2010: Walk through Fire 7/10
ExtermiNation 2015: ExtermiNation 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | RAVEN | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LVZBEL
Heavy Metal
ANGELS OF BABYLON
Heavy Metal
GODS OF FIRE
Heavy Metal

Fanoušci


Klika
446 bodů

Poslední hodnocení


THORIUM
Blasphemy Awakes
2018

obal



piha 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2018. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist