PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

IN-QUEST


IN-QUEST (foto interpreta)
#8156

Miqe Löfberg (zpěv)
Douglas Verhoeven
(kytara)
Korneel Lauwereins
(kytara)
Frederick Peeters
(basa)
Gert Monden
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Belgie
Turnhout

VZNIK / STATUS

1994 / aktivní



Diskografie


Extrusion: Battlehymns 1997: Extrusion: Battlehymns 8/10
Operation: Citadel 1999: Operation: Citadel 8/10
Epileptic 2004: Epileptic 7/10
The Comatose Quandaries 2005: The Comatose Quandaries 7/10
Made Out of Negative Matter 2009: Made Out of Negative Matter 8/10
8 - The Odyssey of Eternity 2013: 8 - The Odyssey of Eternity -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | IN-QUEST | Progressive Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ANGEL OF DISEASE
Progressive Death Metal
DEMIURG
Progressive Death Metal
CENTURIES OF DECAY
Progressive Death Metal

Poslední hodnocení


KREATOR
London Apocalypticon - Live at The Roundhouse [live]
2020

obal



asesino 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist