PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KORN


KORN (foto interpreta)
#81

Jonathan Davis (zpěv, dudy)
James ´Munky´ Shaffer
(kytara)
Brian ´Head´ Welch
(kytara)
Reginald ´Fieldy´ Arvizu
(basa)
Ray Luzier
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Nu Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Bakersfield, California

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.korn.com
facebook.com



Diskografie


Korn 1994: Korn 8/10
LIfe Is Peachy 1996: LIfe Is Peachy 8/10
Follow The Leader 1998: Follow The Leader 8/10
Issues 1999: Issues 8/10
Untouchables 2002: Untouchables 8/10
Take A Look In The Mirror 2003: Take A Look In The Mirror 7/10
See You On The Other Side 2005: See You On The Other Side 7/10
Untitled 2007: Untitled 6/10
Korn III: Remember Who You Are 2010: Korn III: Remember Who You Are 7/10
The Path Of Totality 2011: The Path Of Totality 6/10
The Paradigm Shift 2013: The Paradigm Shift 8/10
The Paradigm Shift: World Tour Edition 2014: The Paradigm Shift: World Tour Edition 6/10
The Serenity Of Suffering 2016: The Serenity Of Suffering 8/10
The Nothing 2019: The Nothing 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KORN | Nu Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PROJECT THEORY
Nu Metal
4LYN
Nu Metal
SEVENDUST
Nu Metal

Fanoušci


Dizzy
511 bodů
Lughael
581 bodů
Ali.L
163 bodů
Misha.666
98 bodů
trasher
1 bodů

ZOBRAZIT (20)

Poslední hodnocení


STEVE HARRIS
The Burning
2020

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist