PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SEVEN


SEVEN (foto interpreta)
#809

Jirka ´Kombi´ Komberec (zpěv)
Jan ´Kirk´ Běhunek
(kytara)
Vojtěch Zícha ml.
(basa)
Ondřej Busta
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
České Budějovice

VZNIK / STATUS

2000 / aktivní



Diskografie


Crying World 2000: Crying World 7/10
Entice From Sea 2003: Entice From Sea 6/10
Sevens 2004: Sevens 7/10
Light of Souls 2007: Light of Souls -
Lost Hero [EP] 2009: Lost Hero [EP] 6/10
Seven Deadly Sins 2009: Seven Deadly Sins 8/10
Freedom Call 2011: Freedom Call 8/10
Můry 2017: Můry 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SEVEN | Progressive Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HEMINA
Progressive Metal
HORIZON´S END
Progressive Metal
ENDITOL
Progressive Metal

Fanoušci


Pupajz
1137 bodů
Natcha
0 bodů
cermi-cermak
12759 bodů
Storming Angel
4000 bodů
yaris
190 bodů

ZOBRAZIT (9)

Poslední hodnocení


HERESY
Blasphemia
2018

obal



Rock´N´Roll Hell 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist