PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

10 YEARS


10 YEARS (foto interpreta)
#8076

Jesse Hasek (zpěv)
Ryan Johnson
(kytara)
Lewis Cosby
(basa, perkuse)
Brian Vodinh
(bicí, kytara)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Alternative Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Knoxville, Tennessee

VZNIK / STATUS

1999 / aktivní



Diskografie


Into the Half Moon 2001: Into the Half Moon -
Killing All That Holds You 2004: Killing All That Holds You -
The Autumn Effect 2005: The Autumn Effect -
Division 2008: Division -
Feeding the Wolves 2010: Feeding the Wolves -
Minus the Machine 2012: Minus the Machine 10/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | 10 YEARS | Alternative Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TRAUTENBERK
Alternative Metal
RAVENSCRY
Alternative Metal
DIE HAPPY
Alternative Metal

Poslední hodnocení


MODUS
Modus
1979

obal



Riff 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist