DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NIGHTWISH


NIGHTWISH (foto interpreta)
#8

Floor Jansen (zpěv)
Tuomas Holopainen
(klávesy, zpěv, klavír)
Erno ´Emppu´ Vuorinen
(kytara, basa)
Troy Donockley
(lidové nástroje, zpěv)
Marco Hietala
(basa, zpěv, kytara)
Kai Hahto
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Symphonic Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Finsko
Kitee

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní



Diskografie


Angels Fall First 1997: Angels Fall First 8/10
Oceanborn 1998: Oceanborn 9/10
Wishmaster 2000: Wishmaster 8/10
From Wishes to Eternity [DVD] 2001: From Wishes to Eternity [DVD] 9/10
Century Child 2002: Century Child 8/10
Once 2004: Once 9/10
End of an Era [DVD] 2006: End of an Era [DVD] 9/10
Dark Passion Play 2007: Dark Passion Play 7/10
Imaginaerum 2011: Imaginaerum 7/10
Imaginaerum - The Score 2012: Imaginaerum - The Score 6/10
Showtime, Storytime [DVD] 2013: Showtime, Storytime [DVD] 10/10
Endless Forms Most Beautiful 2015: Endless Forms Most Beautiful 7/10
Vehicle of Spirit [live] 2016: Vehicle of Spirit [live] -
Decades (An Archive of Song 1996-2015) [kompilace] 2018: Decades (An Archive of Song 1996-2015) [kompilace] -
Decades: Live in Buenos Aires  [live] 2019: Decades: Live in Buenos Aires [live] 7/10
Hvman. :II: Natvre. 2020: Hvman. :II: Natvre. 5/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NIGHTWISH | Symphonic Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ETERNAL IDOL
Symphonic Power Metal
VRYLNIA
Symphonic Power Metal
KLIODNA
Symphonic Power Metal

Fanoušci


zejara
0 bodů
Chaos
1236 bodů
Pete76
518 bodů
Heimdall
105 bodů
MaseratiCZ
29 bodů

ZOBRAZIT (60)

Poslední hodnocení


BLODKARSK
Jarpi
2023

obal



Immortal SEP 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist