PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

8084


8084 (foto interpreta)
#797

Randy Smith (zpěv, kytara, klávesy)
Andre Maquera
(kytara)
Roy Brown
(basa)
Gary Spaulding
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Vermont

WEBOVÉ STRÁNKY

www.8084.com




Diskografie


Eight Oh Eight Four 1987: Eight Oh Eight Four 9/10
Love And War 1989: Love And War -
Satisfaction Guaranteed 1991: Satisfaction Guaranteed -
So Far 2002: So Far 9/10
The Last Great Train 2006: The Last Great Train 10/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | 8084 | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


JESS COX
Hard Rock
MEDIUM
Hard Rock
FURY
Hard Rock

Fanoušci


Temnice Potemná
163 bodů

Poslední hodnocení


KRVNA
Long Forgotten Relic [demo]
2021

obal



Dub 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist