PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MESSALINE


MESSALINE (foto interpreta)
#7916

Eric Martelat (zpěv)
Mathieu Gilbert
(kytara)
Jaimé Gonzalez
(basa)
Alain Blanc
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Bourg-en-Bresse

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


Guerres Pudiques 2005: Guerres Pudiques -
In Cauda Venenum 2009: In Cauda Venenum -
Eviscerer les Dieux 2013: Eviscerer les Dieux -
Illusions barbares 2015: Illusions barbares -
L´autel des possédés [EP] 2018: L´autel des possédés [EP] -
Vieux démons 2022: Vieux démons -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MESSALINE | Melodic Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ABSOLUTE STEEL
Melodic Heavy Metal
ARROW
Melodic Heavy Metal
TANNER
Melodic Heavy Metal

Poslední hodnocení


THERION
Leviathan II
2022

obal



ROSCHAL 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist