PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

EYEFEAR


EYEFEAR (foto interpreta)
#7821

Danny Cecati (zpěv)
Con Papazoglou
(kytara)
Seb Schneider
(klávesy)
Evan Harris
(basa)
Zain Kimmie
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Austrálie
Melbourne, Victoria

VZNIK / STATUS

1994 / aktivní



Diskografie


Edge of Existence 1996: Edge of Existence -
Dawn... A New Beginning [EP] 1999: Dawn... A New Beginning [EP] -
9 Elements of Inner Vision 2004: 9 Elements of Inner Vision -
A World Full of Grey 2007: A World Full of Grey -
The Unseen 2008: The Unseen -
The Inception of Darkness 2012: The Inception of Darkness 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | EYEFEAR | Progressive Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


EVERGREY
Progressive Power Metal
OCEANS OF TIME
Progressive Power Metal
RHODIUM
Progressive Power Metal

Fanoušci


powerhome
24755 bodů

Poslední hodnocení


STEVE HARRIS
The Burning
2020

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist