PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ADAGIO


ADAGIO (foto interpreta)
#777

Kelly Sundown Carpenter (zpěv)
Stéphan Forté
(kytara)
Kévin Codfert
(klávesy)
Mayline
(housle)
Franck Hermanny
(basa)
Jelly Cardarelli
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Symphonic Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Montpellier

VZNIK / STATUS

2000 / aktivní



Diskografie


Sanctus Ignis 2001: Sanctus Ignis 10/10
Underworld 2003: Underworld 10/10
A Band in Upperworld [live] 2004: A Band in Upperworld [live] -
Dominate 2006: Dominate 10/10
Archangels In Black 2009: Archangels In Black 9/10
Life 2017: Life 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ADAGIO | Progressive Symphonic Metal | Hard Music Base

Menu



Poslední hodnocení


DARKTHRONE
The Cult Is Alive
2006

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist