PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

16


16 (foto interpreta)
#776

Cris Jerue (zpěv)
Bobby Ferry
(kytara, zpěv)
Tony Baumeister
(basa)
Mateo Pinkerton
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Sludge Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Los Angeles, California

VZNIK / STATUS

1991 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Curves That Kick 1993: Curves That Kick -
Drop Out 1996: Drop Out -
Blaze Of Incompetence 1997: Blaze Of Incompetence -
Zoloft Smile 2003: Zoloft Smile -
Bridges To Burn 2009: Bridges To Burn 7/10
Deep Cuts From Dark Clouds 2012: Deep Cuts From Dark Clouds -
Lifespan of a Moth 2016: Lifespan of a Moth 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | 16 | Sludge Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BLACK LABEL SOCIETY
Sludge Metal
DEAD HAND
Sludge Metal
VICTORIAN WHORE DOGS
Sludge Metal

Poslední hodnocení


MODUS
Modus
1979

obal



Riff 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist