DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

FETID ZOMBIE


FETID ZOMBIE (foto interpreta)
#7746

Mark Riddick (zpěv, kytara, basa, syntezátor, efekty)
Ralf Hauber
(zpěv)
Chris Monroy
(zpěv)
Clare Webster
(zpěv)
Josh Fleischer
(kytara)
Jamie Whyte
(kytara)
James Malone
(kytara, syntezátor)
Malcolm Pugh
(kytara)
Toby Knapp
(kytara)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Ashburn, Virginia

VZNIK / STATUS

2007 / aktivní



Diskografie


Pleasures of the Scalpel 2008: Pleasures of the Scalpel -
Vomiting in the Baptismal Pool 2010: Vomiting in the Baptismal Pool -
Carrion Christ 2011: Carrion Christ -
Holy Destroyer 2013: Holy Destroyer -
Grotesque Creation 2015: Grotesque Creation -
Epicedia 2016: Epicedia 7/10
Decade of Death [kompilace] 2017: Decade of Death [kompilace] -
Remnants of Life [EP] 2018: Remnants of Life [EP] 9/10
Death Covenant [EP] 2019: Death Covenant [EP] 9/10
Festering Abomination [split] 2021: Festering Abomination [split] -
Transmutations 2021: Transmutations 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | FETID ZOMBIE | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NARCOLEPTIC
Death Metal
DISMEMBER
Death Metal
SOULBURNER
Death Metal

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist