PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AOSOTH


AOSOTH (foto interpreta)
#7702

MkM (zpěv)
BST
(všechny nástroje)
INRVI
(basa)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Paříž

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní



Diskografie


Aosoth 2008: Aosoth -
Ashes of Angels 2009: Ashes of Angels -
III - Violence & Variation 2011: III - Violence & Variation -
Our Crown of Sins [EP] 2012: Our Crown of Sins [EP] -
IV: Arrow in Heart 2013: IV: Arrow in Heart 8/10
The Inside Scriptures 2017: The Inside Scriptures 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AOSOTH | Black / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TOADEATER
Black / Death Metal
HELL GATE
Black / Death Metal
INFER
Black / Death Metal

Fanoušci


Luciper666
10 bodů

Poslední hodnocení


DARKTHRONE
The Cult Is Alive
2006

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist