PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MORBID ANGEL


MORBID ANGEL (foto interpreta)
#76

Steve Tucker (zpěv, basa)
Trey Azagthoth
(kytara, klávesy)
Dan Vadim Von
(kytara)
Scott Fuller
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Tampa, Florida

VZNIK / STATUS

1983 / aktivní



Diskografie


Altars Of Madness 1989: Altars Of Madness 9/10
Blessed Are The Sick 1991: Blessed Are The Sick 9/10
Abominations Of Desolation 1991: Abominations Of Desolation 8/10
Covenant 1993: Covenant 9/10
Laibach Remixes [EP] 1994: Laibach Remixes [EP] 6/10
Domination 1995: Domination 9/10
Entangled In Chaos [live] 1996: Entangled In Chaos [live] 8/10
Formulas Fatal To The Flesh 1998: Formulas Fatal To The Flesh 9/10
Gateways To Annihilation 2000: Gateways To Annihilation 9/10
Heretic 2003: Heretic 7/10
Illud Divinum Insanus 2011: Illud Divinum Insanus 6/10
Juvenilia [live] 2015: Juvenilia [live] 7/10
Kingdoms Disdained 2017: Kingdoms Disdained 8/10
Complete Acid Terror [EP] 2017: Complete Acid Terror [EP] 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MORBID ANGEL | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CREEPING FLESH
Death Metal
PANDEMIC GENOCIDE
Death Metal
BLOOD VOMIT RITUAL
Death Metal

Fanoušci


kerry
755 bodů
Thrashator
14500 bodů
Horéna
1704 bodů
nnekronomm
16541 bodů
SaraBelphegor
8 bodů

ZOBRAZIT (39)

Poslední hodnocení


AYAT
Six Years of Dormant Hatred
2008

obal



LedTherion 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist