DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

INANIMATE EXISTENCE


INANIMATE EXISTENCE (foto interpreta)
#7553

Cameron Porras (kytara, zpěv)
Scott Bradley
(basa)
Ron Casey
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive / Technical Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Santa Cruz, California

VZNIK / STATUS

2010 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

facebook.com



Diskografie


Liberation Through Hearing 2012: Liberation Through Hearing -
A Never-Ending Cycle of Atonement 2014: A Never-Ending Cycle of Atonement -
Calling from a Dream 2016: Calling from a Dream -
Underneath a Melting Sky 2017: Underneath a Melting Sky -
Clockwork 2019: Clockwork 7/10
The Masquerade 2022: The Masquerade -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | INANIMATE EXISTENCE | Progressive / Technical Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


EREBOR
Progressive / Technical Death Metal
VIRVUM
Progressive / Technical Death Metal

Poslední hodnocení


BLODKARSK
Jarpi
2023

obal



Immortal SEP 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist