PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

GOTTHARD


GOTTHARD (foto interpreta)
#741

Nic Maeder (zpěv)
Leo Leoni
(kytara)
Freddy Scherer
(kytara)
Marc Lynn
(basa)
Hena Habegger
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Švýcarsko
Lugano

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní



Diskografie


Gotthard 1992: Gotthard 8/10
Dial Hard 1994: Dial Hard 7/10
G. 1996: G. 8/10
D-Frosted [live] 1997: D-Frosted [live] 8/10
Open 1999: Open 6/10
Homerun 2001: Homerun 7/10
Human Zoo 2003: Human Zoo 7/10
Lipservice 2005: Lipservice 9/10
Domino Effect 2007: Domino Effect 9/10
Need To Believe 2009: Need To Believe 9/10
Firebirth 2012: Firebirth 8/10
Bang! 2014: Bang! 7/10
Silver 2017: Silver 7/10
Defrosted 2 [kompilace] 2018: Defrosted 2 [kompilace] -
#13 2020: #13 -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | GOTTHARD | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SEA HAGS
Hard Rock
JEFF LABAR
Hard Rock
GLORY
Hard Rock

Fanoušci


zejara
0 bodů
lionsnake
617 bodů
starbreaker
1304 bodů
powerhome
24755 bodů
Pentagram
27173 bodů

ZOBRAZIT (8)

Poslední hodnocení


DARKTHRONE
The Cult Is Alive
2006

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist