PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

STING


STING (foto interpreta)
#7364

Sting (zpěv, kytara, basa, klávesy, harmonika, saxofon aj.)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Rock

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Wallsend, England

VZNIK / STATUS

1971 / aktivní



Diskografie


The Dream of the Blue Turtles 1985: The Dream of the Blue Turtles -
...Nothing Like the Sun 1987: ...Nothing Like the Sun 8/10
The Soul Cages 1991: The Soul Cages -
Ten Summoner´s Tales 1993: Ten Summoner´s Tales 7/10
Mercury Falling 1996: Mercury Falling -
Brand New Day 1999: Brand New Day 8/10
Sacred Love 2003: Sacred Love -
Songs from the Labyrinth 2006: Songs from the Labyrinth -
If on a Winter´s Night 2009: If on a Winter´s Night -
Symphonicities 2010: Symphonicities -
The Last Ship 2013: The Last Ship -
57th & 9th 2016: 57th & 9th -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | STING | Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MATADORS, THE
Rock
TAKIDA
Rock
ŽLUTÝ PES
Rock

Fanoušci


Maco
9 bodů

Poslední hodnocení


DEPECHE MODE
Some Great Reward
1984

obal



Dizzy 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist