DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

OFERMOD


OFERMOD (foto interpreta)
#7340

Anomias (zpěv)
Mika Hakola
(kytara, zpěv)
R.Fjäll
(basa)
S.Samuelsson
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Norrköping

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní



Diskografie


Mystérion Tés Anomias [EP] 1998: Mystérion Tés Anomias [EP] -
Tiamtü 2008: Tiamtü 7/10
Thaumiel 2012: Thaumiel -
Serpents Dance [EP] 2014: Serpents Dance [EP] -
Sol Nox 2017: Sol Nox -
Pentagrammaton 2020: Pentagrammaton -
Mysterium Iniquitatis 2021: Mysterium Iniquitatis -
Ofermodian Litanies [EP] 2022: Ofermodian Litanies [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | OFERMOD | Black / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


KRIGERE WOLF
Black / Death Metal
ÆVANGELIST
Black / Death Metal
ZED DESTRUCTIVE
Black / Death Metal

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist