PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TODTGELICHTER


TODTGELICHTER (foto interpreta)
#7280

Marta (zpěv, varhany)
Frederic
(kytara, zpěv)
Tentakel Parkinson
(bicí, klávesy)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Avant-garde Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Hamburk

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní



Diskografie


Was bleibt... 2005: Was bleibt... 9/10
Schemen 2007: Schemen 9/10
Angst 2010: Angst 7/10
Apnoe 2013: Apnoe 8/10
Rooms 2016: Rooms 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TODTGELICHTER | Avant-garde Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ANGST SKVADRON
Avant-garde Black Metal
ECHELON
Avant-garde Black Metal
DEVAR
Avant-garde Black Metal

Poslední hodnocení


BLUE HOLOCAUST
Carnage [EP]
2016

obal



Doctor 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist